VELKOMMEN til PEAK Online Nail Academy

Om PEAK og Neppers Nails

Velkommen til PEAK-universet. Et brand, en uddannelse og en eksklusiv adgang til luksusprodukter, vejledning og videreuddannelse.

Hos PEAK ved vi, at vil man være blandt de bedste, kan uddannelsen ikke stå alene. Der er kamp om pladserne på markedet, og vi vil alle gerne sende kunderne ud ad døren med beundringsværdigt elegante salonnegle, der får kvalitetsbevidste kvinder til at komme igen.
At nå dertil kræver øvelse, opfølgning og gode produkter.

Gennem de seneste ti år har vi hos Nepper´s Nails arbejdet hårdt for at udvikle vores eget brand, der lever op til vores standarder for kvalitet, alsidighed og anvendelighed. Det er blevet til brandet PEAK for professionals, der er blevet omdrejningspunktet for vores virksomhed.

PeakAcademy

Nepper´s Nails er eneforhandler af PEAK-produkterne, og det er naturligvis fortrinsvis dem, der undervises i på vores uddannelser under PEAK Danish Nail Academy.

Vores lager, showroom og undervisning foregår i salon-lokalerne, der grænser ned til Søndersø i Viborg. Vi har samlet det hele ét sted, og det er ikke kun, fordi vi nyder, at morgensolen kaster sin glans over salonen. Det bevirker også, at vores kursister har nem og hurtig adgang til alle vores produkter og gode muligheder for et bredt og indgående kendskab til brandet.

Som uddannet på PEAK Nail Tech Academy bliver kursisten medlem af en lille, eksklusiv familie, som alle er blevet undervist af nøglepersonerne bag PEAK. Det har skabt et særligt familieskab blandt vores negleteknikere, der godt ved, at der kan være meget at være i tvivl om som nyuddannet. Med PEAK Nail Tech Academy i ryggen har du altså ikke alene adgang til relevante efteruddannelser og rabat på PEAK-produkter. Du er også en del af et netværk af PEAK-teknikere, der hjælper og vejleder hinanden i alt fra kunstneriske kneb til praktiske procedurer.

Kig forbi PEAK Nail Academy og lad os drysse glimmer over din salon. 


Comments

Must be Logged In to leave comments.

My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password